Avatud Tööstuste Nädala avaüritusel pöörasime tähelepanu noortele

Toiduliidu algatusel juba neljandat aastat toimub avatud tööstuste nädal sai sel aastal avapaugu Tartus Salvestis. PR Strategies korraldas koos Toiduliidu ja maaeluministeeriumiga avaürituse meediasuhtlust, mille fookus oli noorte toitumis- ja tarbimisharjumustel.  

Noorte tarbimisharjumustele keskendunud vestlusringi juhtis Toiduliidu juhataja Sirje Potisepp, kes rõhutas innovatsiooni olulist rolli tootevaliku arendamisel. „Eesti toidutööstused peavad nutikalt maailma trendidega haakuma ja ka tootearendusega tarbijatrendidest poole sammu võrra ees käima,“ sõnas ta.  

Üritust võõrustanud Salvesti juhi Triin Kõrgmaa sõnul on teismelised ja noored täiskasvanud väga teadlikud tarbijad, kes loevad toodete koostist ja hoolivad heast maitsest. „Tänased noored on kindlasti nõudlikumad kui 15 aastat tagasi,“ tõdes Kõrgmaa.
Uudised