Pöörasime Toiduliiduga tähelepanu sealiha kasulikkusele

Viisime koostöös Toiduliidu ja Eesti lihatootjate Atria ning HKScaniga novembris-detsembris 2017 läbi sealihakampaania, mille raames rääkisime Eesti sealiha kõrge kvaliteedi telgitagustest ning kinnitasime, et sealiha on hea liha.

Kampaania algas meeleoluka pressiüritusega Toiduakadeemias, kus Toiduliidu juhataja Sirje Potisepp tutvustas oma avakõnes sealiha tarbimistrende Eesti elanike seas ning Maaülikooli lektor Riina Soidla rääkis sealiha kvaliteedist, selle kasulikkusest ja tööstustele esitatavatest nõuetest.

Paralleelselt valmisid Toiduakadeemia peakoka Tarvo Kullama dirigeerimisel köögis hõrgud liharoad sealiha erinevatest lõigetest, mille serveerimisel said käe külge panna kõik külalised. Üritus lõppes sealihateemalise diskussiooni saatel nauditud rikkaliku ühise lõunasöögiga.

Kampaania avaüritusele järgnenud nädalate jooksul ilmus meedias rohkelt eriilmelisi sealihale pühendatud meediakajastusi, mis kutsusid üles sealiha rohkem tarbima ning rõhutasid selle kasulikke omadusi.

Vaata ürituse galeriid siit
Uudised